luni, 21 august 2017

Sistemul solar, mistere imposibil de elucidat

Sistemul solar, mistere imposibil de elucidat



Sistemul Solar, Mistere Imposibil De Elucidat

Cu toate că oamenii de știință studiază Sistemul Solar de sute de ani, multe întrebări sunt fără răspuns.
Planeta Venus se rotește în sens invers acelor de ceasornic.

Este singura planetă din sistemul nostru solar care are o astfel de rotație. Vântul se deplasează de 60 de ori mai rapid decât se rotește planeta în jurul axei sale și misterele nu se opresc aici.

Se spune că Venus este o planetă asemănătoare Pământului, totuși ea este învăluită într-un strat gros de gaze toxice.

Despre planeta noastră Pământ nu știm cum s-a format apa, nici care e structura miezului planetei care transmite undele seismice mai rapid într-o direcție decât în alta.

Acum 500 milioane de ani, planeta Marte era caldă și umedă. Nu se cunosc cauzele care au dus la transformările majore pe care le-a suferit planeta.

Nici problemele legate de modul în care s-au format inelele planetei Saturn nu sunt elucidate. S-au format o dată cu planeta sau ulterior, din resturile unui satelit sau ca urmare a trecerii unei comete?

Planeta Mercur este cea mai dificil de studiat, dat fiind apropierea sa față de Soare. Planeta are un miez gigant, o atmosferă și un câmp magnetic de origini necunoscute. Atmosfera sa se regenerează în mod constant.

Cel mai mare mister este dat de orbita sa ovală și de faptul că planeta se alungește iar într-o zi, se poate prăbuși pe Soare sau pe Venus.



Cu toate că planeta Venus este cea mai apropiată planetă de Pământ, specialiştii exclud posibilitatea existenței formelor de viață pentru că este prea apropiată de Soare. Planeta orbitează în jurul Soarelui în 224,7 zile. Nikola Tesla a contrazis ideea că nu ar exista viață pe Venus, susținând că a captat semnale de pe Venus în care i s-a transmis să nu se implice în proiectul Philadelphia pentru că va fi un dezastru.

După ce a făcut această declarație Nikola Tesla s-a retras din proiectul Philadelphia.

Phil Schneider, cercetător în cadrul proiectelor guvernamentale a susținut că a intrat în contact cu un venusian care a lucrat până la sfârșitul anilor 50 pentru guvernul american.

După ce și-a terminat misiunea, venusianul s-ar fi retras pe planeta Venus cu ajutorul unei nave spațiale. Venusianul Thor a mai declarat că rasa lui trăiește în interiorul planetei Venus.

Cercetătorul rus Leonid Ksanfomalit a prezentat imagini captate de pe Venus, în care erau surprinse creaturi ciudate care se mișcau în voie, confirmând spusele lui Tesla și ale lui Schneider că există forme de viață pe Venus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evenimentele zilei...