miercuri, 13 decembrie 2017

Trei filme cu Moş Crăciun...

Trei filme cu Moş Crăciun...





Operaţiunea Crăciunul



În acest film de crăciun dublat în limba română Tyler Madison este proprietarul unei mari companii de jucării, el cum este normal ar trebuii să iubească sărbătoarea de Crăciun care este cea mai mare sărbătoare din an dar din păcate pe el nu-l interesează decât de afaceri și compania lui să ajungă pe primul loc în industria de jucării!

Secretul lui Tyler este acela că el este fiul lui Moș Crăciun, dar din păcate el îl reneagă pe tatăl sau de acum mult timp, tot ce-și dorește Tyler este să distrugă fabrică de jucării a tatălui sau de la Polul Nord, Moș Crăciun face tot posibilul să salveze Crăciunul...dacă va reuși Moșul să salveze crăciunul vom vedea urmărind acest film de crăciun dublat în limba română până la final!

Vizionare plăcută!






Scrisoare către Moş Crăciun



În această comedie romantică de sărbători, o femeie misterioasă care lucrează la poștă răspunzând scrisorilor către Moș Crăciun, fură inimă unui postaș fără iluzii.




Ho, Ho, Ho



Horațiu, un băiețel de 8 ani care încă mai crede în Moș Crăciun, primește drept cadou de Sărbători o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă însă într-o adevarată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa.

El îl întâlnește pe Ion, un pungaș deghizat în Moș Crăciun, aflat în mijlocul unei operațiuni ilegale. Spre deosebire de Moșii de la televizor, lui Ion nu pare să îi placă prea mult copiii. Cu toate astea, băiatul e convins că acesta este adevăratul Moș Crăciun și se ține scai de el, provocând tot felul de încurcături pe cât de periculoase, pe atât de amuzante.

Până la final, Ion regăsește magia Crăciunului alături de Horațiu, iar băiatul descoperă că miracolele au, într-adevăr, loc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evenimentele zilei...