sâmbătă, 10 martie 2018

De ce eu?

De ce eu?





De ce eu? Este o dramă bazată pe fapte reale, care povesteşte despre Cristian, un procuror idealist tânăr a cărui carieră este în creştere, care încearcă să câştige un caz împotriva unui coleg senior acuzat de corupţie. Dilema de a alege între carieră şi adevărul cântăreşte foarte mult pe umeri lui. Privind mai departe pentru a rezolva cazul, el intră într-o zonă periculoasă pavat cu revelaţii neaşteptate şi dureroase.







REGIZOR: Tudor Giurgiu

CU: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile, Alin Florea, Dan Condurache



Cristian, un tânăr procuror idealist a cărui carieră este în plină ascensiune, încearcă să rezolve un caz de corupţie împotriva unui coleg. Decizia de a alege între carieră lui şi adevăr atârnă greu pe umerii lui.

Bazat pe fapte reale, filmul spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tânăr procuror idealist, cu o carieră aflată în plină ascensiune, care încearcă să rezolve un complicat caz de corupţie în care este implicat un coleg suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals. Pe măsură ce anchetă avansează, el îşi dă seama că va trebui să facă o alegere foarte grea. Încercând să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă şi se expune unor revelaţii dureroase şi surprinzătoare.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Evenimentele zilei...